2014年11月28日金曜日

2014年11月28日金曜日 -

Beatriz: A Recipe for Gazpacho



El gazpacho es mi comida española favorita, por eso os voy a enseñar cómo se hace, es muy fácil y rápido.

El gazpacho es una comida que se come fría y especialmente cuando hace calor. Podéis beberlo o comerlo con cuchara.

Hello, everyone! I’m going to tell you how to make gazpacho, my favorite Spanish food. It’s very quick and easy.


Gazpacho is a liquid food that is eaten cold. It is especially popular in the summer. You can either drink it or eat it with a spoon like soup. Here’s what you’ll need to make it.


Ingredientes:
7-8 tomates grandes y maduros
1 pimiento verde
1 diente de ajo
1 pepino mediano
100gr pan duro
Agua
Aceite de oliva al gusto
Vinagre al gusto
Sal al gusto

Ingredients:
7-8 big tomatoes
1 green pepper
1 clove of garlic
1 cucumber
100 grams of stale bread
Water, as you like
Olive oil, as you like
Vinegar, as you like

Salt, as you like

Un poco antes de empezar, poner el pan en remojo un rato.

A continuación trocear todos los ingredientes y triturarlos. Añadir agua y poco a poco el aceite, vinagre y sal hasta que esté a nuestro gusto. Pero cuidado, no te pases!

Si quedan grumos, pasarlo por un colador. Meterlo un poco en la nevera a enfriar. Y ya está hecho!

¿Fácil, verdad? Algo opcional es añadirle trocitos de las verduras y pan duro que hemos usado para comerlo con cuchara.
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A little before you start preparing the gazpacho, put the stale bread in water to soak.


First, chop or mince all of the solid ingredients and then mash the tomatoes very well. Add the soaked bread along with water, a little olive oil, salt and vinegar; all to taste but be careful not to add too much!

If there are lumps, you can pass the liquid through a strainer. Put it in the fridge to chill, and you’re done!

Easy, isn’t it? If you like, you can add spoon-sized pieces of the same vegetables and bread you used before. I hope you enjoy this delicious dish!


Fácileasy:簡単
al gustoas you like / to taste:お好みで
Un pocoa little:すこし
triturarlosmash:混ぜる
grumoslumps:かたまり
coladorstrainer:こし器